DSC02657
Nau Plafi copia

BENVINGUTS A PLAFI SA

Des de 1968 treballem en la fabricació i distribució de tot tipus de tancaments d’alumini d’altes prestacions (portes, finestres, façanes, tanques…). Alhora, també oferim propostes mecanitzades exclusives gràcies a sistemes tecnològics avançats que ens permeten la seva creació, així com l’elaboració de treballs de disseny ja sigui a partir de propostes concretes per part dels client com d’idees per a desenvolupar. Tanmateix, la soldadura constitueix un altre dels pilars fonamentals de la nostra feina, amb un equip d’especialistes avalats per anys d’experiència i acabats impecables.

La nostra llarga i experimentada trajectòria compta amb el valor afegit que suposa formar part de la xarxa d’instal·ladors Reynaers Aluminium Experts, especialista europeu líder en el desenvolupament i comercialització de solucions d’alumini innovadores i sostenibles, que és alhora el nostre principal proveïdor.

A Plafi SA comptem amb un equip humà de més de 20 persones vinculades directament a l’empresa, així com més d’una desena de col·laboradors que en el moment oportú posen a la nostra disposició tots els equips tècnics i humans necessaris per a la correcta posada en marxa i realització de tots els nostres projectes.

Disposem, a més, d’unes instal·lacions de 3000 m2, que inclouen la fàbrica i les oficines. També comptem amb una àmplia exposició oberta al públic que desitgi conèixer de primera mà l’àmplia varietat i qualitat dels nostres tancaments.

Tot plegat forma part del nostre esforç per proporcionar la màxima qualitat, garantia i seguretat en els productes elaborats.

Estem a la seva disposició.

Josep Coll
Gerent