Permalink

Mecanitzats

Permalink

Treballs de disseny

Permalink

Obertures i tancaments

Plafi: una gamma variada, una mateixa qualitat

La xarxa d’instal·ladors Reynaers Aluminium Experts, amb seu a Bèlgica, proposa una gamma variada de moderns sistemes per a construccions d’alumini dissenyats sota els paràmetres de l’eficiència energètica, comoditat, seguretat i disseny arquitectònic.

A Plafi oferim sèries completes de finestres i portes, així com sistemes per a corredisses, façanes, verandes, baranes i mallorquines.

Alumini: resistent, barat i ecològic

L’alumini ofereix nombrosos avantatges, tant en obra nova com en rehabilitació, ja que esdevé una solució robusta, estètica, multicolor i ecològica.

L’immens avantatge de l’alumini és la fermesa que ofereix: no es pot trencar ni deformar. Si un perfil està seriosament danyat, generalment es pot reparar. Per tant la durabilitat que ofereix aquest material és excepcional.
El mínim manteniment dels seus tancaments d’alumini permet estalviar temps i diners. Alhora, permet oblidar-se de les clàssiques repintades anuals que requerien les velles finestres de fusta.

L’estructura d’alumini es pot netejar fàcilment al mateix temps que el vidre. Amb aigua, una esponja que no ratlli i un sabó neutre. A més, els mínims o nuls racons i escletxes existents eviten que s’hi posin la pols i la brutícia. En cas d’una estructura d’alumini molt bruta es pot netejar amb productes especials, com els que s’ofereixen en el joc de neteja Reynaers Cleaning Box.

A Plafi oferim la possibilitat d’escollir entre més de 400 colors RAL mats o brillants, metal·litzats, anoditzats o d’imitació de fusta.

Per a un excel·lent acabat, els tractaments superficials es realitzen segons els estàndards de Qualicoat per al lacatge i Qualanod per a l’anoditzat.